Take a fresh look at your lifestyle.

Mi Jenama No.1 Di Malaysia, Pembukaan MiStore Di Lazada

0 61

Salam sejahtera MiFans,

Singles Day atau Double 11 telah berlabuh beberapa hari yang lepas dan Xiaomi telah mencapai beberapa rekod tidak dapat dinafikan semasa jualan! Xiaomi dinobatkan jenama nombor 1 untuk tahun ke-4 di TMall, anda boleh mendapatkan semua butiran di SINI !!! Tahniah kepada Xiaomi dari kami. Terima kasih juga kepada sokongan semua MiFans, tanpa sokongan berterusan anda kepada Xiaomi, kita tidak akan dapat mencapai apa-apa rekod yang luar biasa!

Pada hari ini, terdapat beberapa berita yang saya ingin berkongsi dengan semua MiFans di Malaysia! Terdapat sesuatu yang KEJUTAN bakal diumumkan. Lazada Malaysia telah menyediakan pengguna dalam talian dengan diskaun besar, jualan dan urus niaga hebat dan banyak lagi faedah untuk dinikmati, bermula dari 11/11 hingga 12/12. Acara ini dikenali sebagai Lazada Online Revolution atau dengan hashtag #LZDMYRevolution. Untuk maklumat anda, Mi Malaysia adalah JENAMA No.1 / PENJUAL No.1 dalam kategori telefon bimbit dan Redmi Note 3 adalah peranti yang mempunyai penjualan barangan tertinggi di Lazada Malaysia! RIBUAN “TERIMA KASIH” kepada semua peminat Mi yang menyokong Mi dalam penjualan #LZDMYRevolution pada 11-13 November 2016 lepas!

Tunggu sekejap, bukan itu sahaja! Mi Malaysia mengumumkan pembukaan rasmi Mi Store di Lazada, yang bermakna anda boleh mendapatkan produk dari Mi terus dari Lazada dan mungkin lebih murah (sekiranya menggunakan baucar) dan ini sangat mengagumkan! Sehubungan dengan itu, dua produk baru akan mula dijual pada 18 November; Mi Band 2 dan Mi Capsule Earphones.

Jadi ini adalah produk baru yang akan berada di sana pada Mi Store Lazada sendiri! Mi Capsule Earphones dengan RM69, 10000mAh Mi Powerbank Pro dengan RM149 dan juga Mi Band 2 dengan RM 129, adakah anda akan mendapatkan kesemuanya??

Panduan Membeli Di MiStore di Lazada

Nah, ini adalah maklumat baru  dari laman rasmi Mi Malaysia. Terdapat juga promo khas / tawaran pakej yang anda mungkin mahu lihat dari mereka, anda boleh menyemak butiran di sini Mi Store di Lazada Malaysia. Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan lanjut, sila hubungi Mi Malaysia ataupun kami di MIUI.MY atau di Facebook XiaomiBoleh!

Comments
Memuat...